Szakkereskedő Nyíregyháza

Rólunk

Cégünk családi vállalkozásként 1994-ben indult.
1995-óta foglalkozunk a német gyártmányú HÖRMANN termékek forgalmazásával. 13.-ként léptünk be az országos kereskedelmi hálózatba.
Szakembereink több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek, nem csak az értékesítés, hanem a szerelés és a karbantartás területén is.
A sok száz elégedett lakossági ügyfél mellett, akik megtiszteltek bizalmukkal, ipari területen is rendelkezünk referenciákkal.
Első ipari munkák a nyíregyházi BMW szalon volt.
Ezt követően többek között a SPAR Áruház, a SEAT VALENT Szalon, a VAGÉP FORD Szalonok, TOYOTA TITÁN, Tűzoltó Parancsnokság, BENETTON Nagykálló, ipari nyílászáróin kívül dolgoztunk az ország szinte egész területén.


Cégünk filozófiája az, hogy az ügyfél igényeinek megismerését követően olyan termékekkel szeretnénk kiszolgálni, amely teljes megelégedettséget jelent számára és akár hosszú évek után is bizalommal fordul hozzánk, ha karbantartásra, javításra szorul a beépített kapu, vagy elektronika.
A legnagyobb sikernek viszont azt érezzük, amikor régi ügyfeleink visszatérnek hozzánk, ha újra építkeznek, vagy pedig ajánlanak ismerőseiknek.

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.